27 d’abr. 2015

L'Associació Cultural Apaga La Tele celebra el seu 15è aniversari el dies 8 i 9 de maig

Ràdio Sarrià.
La Festa del 15è aniversari de l'ATV se celebrarà els dies 8 i 9 de maig amb la participació de vuit grups musicals i música del  DJ. VollDammer.
El primer artista que obrirà el 15è Aniversari d'Apaga la Tele serà ANDREU RUNO (acústic rock) guitarrista de la banda de metal blanenca Shot By Bertha.
En el seu projecte acústic presenta temes molt variats,  des de clàssics del rock i cançons de cantautors anglesos a standards de jazz i temes del pop/rock/bossa de Brasil, la seva terra natal.
THE GRUIXUT'S una banda de rock'n'roll en català , presentant nou treball gairebé en primícia! “Endavant les atxes!” (RGB Suports, 2015) és el retorn discogràfic de The Gruixut’s gairebé 4 anys després del seu últim llançament. Els empordanesos, polèmics guanyador de l'edició del 2007 del concurs de maquetes Sona 9, torna amb més entusiasme i energia que mai amb un tercer àlbum que ens mostra pletòriques dosis de rock’n’roll sense perdre ni un sol gram del particular humor gruixut.
Els NUNNERY (Terrassa/hardcore) presentaran el seu últim EP "A guide to survive" on el grup retorna, despres d'uns anys en standby, al seu so més directe. Unes llegendes vives del hardcore.
Una banda que no podia faltar al 15è aniversari d'Apaga la Tele pel sol fet de ser l'únic grup de la casa que porta més anys en actiu que el propi C.S. ATV.
FI-ASKO, és la banda més antiga encara en actiu del Centre Social Apaga la Tele. Fotent-li tralla des del 1999 han portat el seu punkcore sense fronteres per tot Espanya i Mèxic i han rebentat els timpans dels més valents. En plena composició del seu 5è disc, la banda ens porta "La Fiesta de la Democracia" en el millor lloc que podrien fer-ho; a casa seva! per l'Aniversari d'ATV!
AVIDA DOLLARS  neix al 2009 a Barcelona i sis anys després de fer els seus primers passos, l'esperit que un dia els va dur a muntar una banda de rock segueix intacte: tocar tocar i tocar ha estat sempre la seva obsessió. Tres treballs a les seves esquenes "Paramnesia (2010), "Esencia" (2012) i el single "Berriak (2014). Al 15è Aniversari de l'ATV vindran a presentar-nos el seu nou EP "Catarsis" que els portarà a fer una gira de 25 concerts per la península.
POWER BURKAS Aquest quartet de la plana, vindran a presentar-nos el seu últim E.P. titulat "Moijois", pura canya post-punk accelerada, amb veus cridaneres, melòdiques, molt característiques i personals. Aquesta banda sol amagar la seva imatge rere mites del pop, la pornografia i la política contemporània, Jordi Pujol, Miley Cyrus, Pikachu o els Power Rangers en són uns exemples, amés no tenen nota de premsa perquè es de pijos! Anteriorment havien tret dos EP's més i un LP anomenat S/T i editat en k7 per Tigre Discs.
Tocaran per primera vegada al C.S. ATV, i és un dels seus primers concerts a la província!
BLOWFUSE Actualment és una de les bandes més actives i reconegudes de punk rock de tota la península. Nascuts al 2008 a Barcelona com a "Godfarts” estan influenciats per la onada del punk rock dels anys 80 i 90, i marcats potencialment per l´skateboarding, Blowfuse crea un estil únic, combinant l´agressivitat del hardcore punk, les clàssiques melodies del punk rock dels noranta, els potents riffs del rock més dur dels setanta i les seves ja distintives, àcides i paranòiques lletres. Tres àlbums d'estudi a les seves esquenes: “Messed Up Minds” (2010), “Into the Spiral” (2013), i “Couch” (2014), els dos últims produïts per Darian Rundall (Pennywise, Suicidal Tendencies, TSOL, etc.)
Han girat amb bandes com Pennywise i 7 Seconds, han voltat per tota Europa durant tres mesos sense parar han compartit escenari amb A Wilhelm Scream, The Casualties, Adolescents, Authority Zero, etc. i han tocat al Resurrection Fest amb Bad Religion, Millencolin, etc. 
MALESTAR SOCIAL és una banda de punkrock nascuda al Vallès Occidental (Catalunya) l’any 2006 amb l’objectiu d’expressar una visió crítica del món i canalitzar la idea que cal canviar les coses a través d’un punk-rock farcit de melodies, però alhora potent, directe i en català.
Durant aquests sis anys han tret dps EP's "El Nostre Crit" (2010) i "Hereus del Fracàs" (2015) que vindran a presentar-nos a l'ATV, lloc que ja han visitat diverses vegades anteriorment. Cal destacar també l'split compartit amb els alemanys Systemfehla i Atrako A Mano Armada titulat "European Rescue" (2013) i els dos singles versionant en català clàssics del punk-rock com "Pujar cap al cel" de Social Distoriton i "No em diguis blanc" de NOFX.
Malestar Social en una banda activa dins l’escena underground catalana, on destaquen per l’energia i la potència del seu directe, així com pel seu missatge compromès i positiu que cal i que podem canviar les coses.