4 de maig 2015

De París arriba el pròxim espectacle de les Nits del Coro

Ràdio Sarrià.


Dijous que ve, a les Nits del Coro la companyia nascuda a París, Melondrum!, estrena el seu espectacle experimental de recent creació "Et après ils partent en silence..."(I després marxen en silenci). Aquest espectacle que s'estrena a les Nits del Coro i a Catalunya, és una creació de tres joves estudiants de l'Escola Internacional Théâtre Jacques Lecoq de París,  que presenten un espectacle visual, no hi ha text, només música com diu l'actriu, Aïna Rovira. Un espectacle que parla de la vida quotidiana i de les persones amb molta imaginació, amb tocs d'humor. Una trucada, una pausa, l'última galeta, un got trencat... Partint de situacions quotidianes Melondrum! us transporta al seu univers absurd. Teatre visual, dansa, objectes i materials s'uneixen per donar pas a un món de somnis. Un viatge per a tots els sentits.
Els espectacles de les Nits del Coro de Sarrià de Ter, comencen a les 21.30 h to i que les portes s'obren a les 21 h . El preu de l'entrada són 3 euros.
Melondrum!, representarà també aquest espectacle inclòs dins la programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre de l'AGT (Associació Gironina de Teatre), aquest divendres al CAF de Platja d'Aro i dissabte a Les Nits Golfes de la Cate de Figueres.