28 de maig 2015

Els germans Roca presenten «Ultimate» a Londres

Ràdio Sarrià.
La quarta edició de l’acció de difusió de la gastronomia gironina a Londres, «Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona», impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, presenta la conferència «Ultimate», a càrrec de Joan, Josep i Jordi Roca, adreçada a més d’un centenar de periodistes internacionals. El dilluns 1 de juny, data en què la revista gastronòmica Restaurant Magazine donarà a conèixer a Londres, novament, la llista dels «50 millors restaurants del món 2015», el Patronat de Turisme Costa Brava Girona portarà a terme la quarta edició de l’acció «Esmorzar amb estrelles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona» a l’hotel Mandarin de Londres. Aquest esdeveniment de difusió de la gastronomia gironina i de la destinació Costa Brava s’adreça a un centenar de periodistes i a prescriptors de referència dels àmbits de la gastronomia i el turisme d’arreu del món, i comptarà amb la presència dels germans Roca, del restaurant El Celler de Can Roca, designat el segon millor restaurant del món el 2014 per la revista Restaurant Magazine. La conferència de premsa titulada «Ultimate», centrada en els darrers projectes duts a terme per El Celler de Can Roca (entre els quals hi ha «La Masia, viver de la creativitat gastronòmica, la investigació i la formació»), serà precedida de l’esmorzar elaborat a base de productes gironins de gran qualitat i també amb el segell Girona Excel·lent. A l’esdeveniment, hi participaran el president de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Giraut, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. En l’edició de 2012 (la primera), els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca van presentar, respectivament, el projecte d’El Bulli Foundation i el projecte culinari i empresarial del restaurant El Celler de Can Roca de Girona; el 2013, es va presentar el projecte culinari «El somni», i el 2014, es va oferir la conferència amb el títol «Un any de sensacions com a millor restaurant del món».