28 de maig 2015

L'actriu gironina Meritxell Yanes estrena "Kilòmetres" que parla de la generació dels nostres avis a la Sala La PlanetaRàdio Sarrià.
L'actriu gironina, Meritxell Yanes estrena "Kilòmetres" a la Sala La Planeta, un monòleg que parla de la vida dels seus avis. A l'any 2007 van caure a les mans de Yanes, escrits, memòries i fotografies dels seus quatre avis testimonis de la guerra, d'una època de gana i por, però plena de vivències d'amor i plenitud i decideix porta-ho al teatre. La història del particular viatge d'una família a través dels temps, les emocions, la desesperació i també l'alegria. Yanes que es posa a la pell d'aquesta generació, amb les històries dels quatre personatges que comencen sense cap nexe,  però tots quatre s'acabarant trobant, tal i com va passar a la vida real, i ho estrena avui a les 9 del vespre a la Sala la Planeta i demà al vespre es farà una nova representació. Yanes considera que tots portem "una motxilla" amb el llegat de la família i això també influeix en el que serem en el futur. 
Yanes ha recopilat tot els escrits de la vida dels seus quatre avis que ha ampliat amb entrevistes a persones de la mateixa generació i la dramaturga Marilia Samper que l'ha convertit en un relat teatral.