29 de juny 2015

Milers de persones han fet cua avui per aconseguir fer de figurants a la sisena temporada de Joc de Trons que es rodarà a Girona

Ràdio Sarrià.
Milers de persones han fet cua el primer dia del càsting de figurants per els capítols de la sisena temporada de la sèrie Joc de Trons que es rodarà a Girona durant el mes de setembre. La primera selecció d'extres que ha començat a començat a les 9 del matí al Palau de Fires de Girona.
La productora escollirà 1.200 homes i 1.200 dones tant avui com demà. Aquest matí ja s'han presentat més de 6.000 persones. Els han fet fotos de perfil i generals i han omplert un qüestionari amb les dades personals i ara hauran d'esperar per si els truquen, ja que la productora necessita només un miler de figurants i serà el director qui farà la selecció final i es prioritzaran aquelles persones que viuen a la zona perquè les jornades de rodatge al setembre seran molt llargues.
Els aspirants havien de ser persones més aviat primes i avui havien d'anar vestits amb pantalons curts i una samarreta màniga curta i no portar tatuatges, i pel que fa a les dones no portar el cabell tenyit, i els homes han d'estar disposats a tallar-se o deixar-se la barba o fins i tot a rapar-se el cap. 
Als aspirants admesos ja se'ls ha informat que en cas de ser seleccionats hauran d'estar disponibles des de les quatre de la matinada fins a dos quarts de nou del vespre,  entre el 3 i el 18 de setembre i que necessitaran un mínim de quatre hores per al vestuari i el maquillatge.
La productora ha informat que finalment només es necessitaran entre 800 i 1.000 figurants pel rodatge a Girona. La productora trucarà als seleccionats  que cobraran 50 euros al dia. Les proves de vestuari es faran al mateix Palau de Fires durant el mes d'agost.