15 de jul. 2015

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Banyoles detenen dues persones per un delicte contra la salut pública al Pla de l’Estany

Ràdio Sarrià.
Mossos d’Esquadra de la comissaria de Banyoles (Pla de l’Estany) juntament amb agents de la Policia Local de Banyoles , van detenir el dia 13 de juliol, dos homes de 35 i 41  anys, nacionalitat marroquina i veïns de Banyoles (Pla de l’Estany), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els fets van ocórrer el vespre del dia 13 de juliol mateix, al carrer Valls de Banyoles (Pla de l’Estany), on agents de la policia local de Banyoles i dels mossos d’esquadra van ser requerits ja que s’havia produït una baralla. En arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar una persona que afirmava haver estat agredida per uns nois i que un d’ells vivia al carrer Sant Antoni de Banyoles.
Els policies s’hi van dirigir i, una vegada dins de l’immoble, van veure una persona que fugia escales amunt portant diverses bosses. Els agents van seguir-lo i el van enxampar a la teulada exterior de l’edifici. En obrir les bosses els policies van comprovar que portava 4 bossetes de marihuana amb un pes total de 37,05 grams, 1 gla de haixix i una dosi de cocaïna 1,7 grams. Per això, els agents van detenir l’home, de 41 anys i nacionalitat marroquina, i també el segon inquilí, de 35 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En baixar-los de l’habitatge, els policies van observar que dins del domicili hi podria haver més droga, per això van demanar al jutge permís per fer una entrada i escorcoll. L’endemà, 14 de juliol, els mossos van realitzar l’entrada i perquisició al domicili i també es van registrar dos turismes. En aquesta ocasió es va trobar 55,3 grams de cocaïna, 1,432 kilograms d’haixix, 60 grams de marihuana, una substància estupefaent pendent d’anàlisi en dues tauletes de 10 centímetres i amb un pes d’1.5 kg, 5 balances de precisió, 1 premsa hidràulica i 390 euros en efectiu.