17 d’ag. 2015

Sarrià de Ter celebra la Festa Major del 4 al 6 de setembre amb actes per a tot els públics



Ràdio Sarrià.
Sarrià de Ter celebra la seva Festa Major 2015, del 4 al 6 de setembre amb actes per a tots els públics, Pregó, sardanes, concerts, trobada de Gegants i arrossada entre d'altres,  però el 11 de setembre com ja és habitual, es faran sardanes, l´acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya i esmorzar popular.
El divendres 4 de setembre a les 5 de la tarda, a les 5 de la tarda es farà un concurs de Botifarra al Coro. A les 8 inauguració de les exposicions de la Festa Major. A les 9 Pregó de Festa Major amb acompanyament dels Amics dels Gegants de Sarrià de Ter, havaneres amb Peix Fregit i cremat,
A les 23h correaigua i tot seguit al pavelló municRossinyolets. A les 21.30h Ball amb el grup Leo &Rosamari a la pista de la Cooperativa, A les 22h Música d'ambient a càrrec de la Puça Diatònica al carrer Petit. i a les 0.00h Barraques amb Atupa, Orquestra Maribel i DJ Pefes al Pavelló Municipal.
Diumenge 6 de setembre, a les 10h ofici solemne de Festa Major en honor a Sant Antolí i també la 22a passejada en bicicleta pels carrers de Sarrià. A les 11.15 ofici solemne i a les 12h espectacle infantíl a càrrec de Viri Virom. A les 14h arrossada de Festa Major, al parc de la Salut de Sarrià de Dalt. A les 16.30h sardanes a càrrec de la Principal de la Bisbal. A les 19h concert de Festa Major a càrrec de la Principal de la Bisball, a les 20.30h Ball de fi de Festa Major a càrrec de la Principal de la Bisbal.