10 d’abr. 2014

Espectacle familiar "Orelles de xocolata" aquest dissabte dins la programació d'Escenaris del Gironès al municipi de Quart

Ràdio Sarrià.
L'espectacle familiar Orelles de Xocolata, coproduït per Orella Activa i Temporada Alta, tancarà la gira d'hivern aquest dissabte 12 d'abril al Local Social de Quart dins la programació del cicle Escenaris del Gironès. 
L'espectacle, que acabarà amb una xocolatada es va estrenar per Temporada Alta amb dues funcions i entrades exhaurides i també es va poder veure al Black Music Festival amb una adaptació de l'espectacle a la música negra.
Orelles de Xocolata és un projecte promogut per l’associació cultural Orella Activa que pretén apropar els més petits a la música moderna a través de concerts adreçats tant a pares com a nens. Es tracta que els més petits coneguin la música que han escoltat els seus pares i els orígens de la música actual per contagi, a través de l'afició dels seus pares.
El projecte Orelles de Xocolata és un concert original i dinàmic concebut com a “píndola” pedagògica per a públic familiar, en aquest cas, centrada en el pop. A banda d’escoltar música moderna en directe, durant el concert també s’expliquen nocions bàsiques d’elements musicals (instruments, ritmes, artistes de l'època…). Per això s’ha creat una formació, La Xocobanda, amb diversos músics professionals que tenen experiència amb el públic infantil.
Els concerts estan especialment pensats per a nens i nenes de 5 a 12 anys i pares i mares amants de la música.
Orelles de Xocolata ha estat concebut per un grup de docents i professionals de la música vinculats a l’associació Orella Activa, sota els criteris i principis d’aquest col·lectiu, que pretén promoure la música popular i defensar la dignitat dels músics i professionals d’aquest sector.