18 de febr. 2015

La segona edició del Clownia se celebrarà el 26 i 27 de juny amb Txarango, La Pegatina, Aspencat Babylon Circus entre d'altres

Ràdio Sarrià.
El Festival Clownia que organitza Txarango celebrarà la seva segona edició el 26 i 27 de juny a Sant Joan de les Abadesses. 
Txarango torna a organitzar el festival desprès de l'èxit de l'any passat amb prop de quatre mil entrades a la venda exhaurides en tan sols quinze dies. En aquesta segona edició hi actuaran els Txarango, La Pegatina, els francesos Babylon Circus i els valencians Aspencat, Gertrudis, El Niño de la Hipoteca, Amparo Sànchez, Sulu, 9.30, Zoo, El Son de la Chama, les Sey Sisters, Di-Versiones i Cybee entre d'altres i també hi participaran grups internacionals com els suecs Hoffmaestro, els japonesos Caribbean Dandy.
Durant tot el dia hi hauran concerts gratuïts a la Plaça Major i dos escenaris més, el principal i el Àgora que acollirà actuacions de vessant més social, amb amb actuacions de música, teatre i circ.
Leo Bassi oferirà un espectacle antològic i també i participaran al festival  Payasos en Rebeldía.  
Els organitzadors ja han posat a la venda els quatre mil abonaments pels dos dies, a més de cinc-cents abonaments que es vendran a Sant Joan de les Abadesses  i que costaran 37 euros,
El tret de sortida del festival serà a càrrec de Cybee i El son de la Chama a la plaça Major.