20 de març 2015

Els Mossos localitzen animals morts en una finca de Vilafant i en denuncien el propietari

Ràdio Sarrià.
Els Mossos han localitzat un cavall,  una ovella i diversos galls morts en una finca del polígon Puig Grau de Vilafant i denuncien el propietari per una infracció greu a la llei de protecció d'animals.
els fets van passar el 24 de febrer quan a requeriment dels vigilants municipals del municipi, els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de Girona van fer uuna inspecció. Els agents van localitzar un cavall mort, per desnutrició, dos gossos que no tenien ni menjar ni beure, ni lloc per resguardar-se. També van localitzar tres ovelles, una d'elles morta , galls que un d'ells també era mort i no tenien ni aigua ni menjar. 
Els agents van aixecar una acta i van tornar el dia 27 de febrer per fer una altra inspecció. Els Mossos van observar com els animals continuaven sense aigua ni menjar i alguns eren morts. Els agents van fer el comís preventiu dels dos gossos i els van portar a l'Associació Protectora d'Animals i Plantes de Figueres. Un cop la policia va localitzar al propietari de la finca li va aixecar tres actes per la llei de protecció d'animals.